Donatorët

Projekti “Bazë ligjore dhe mekanizma funksional për një qeverisje të mirë” është një iniciative e përbashkët e Institutit Demokratik te Kosovës dhe Lëvizjes FOL qe  është përkrahur nga Instituti për Komunitete të Qëndrueshme (ISC) http://www.iscvt.org/where_we_work/kosovo/  dhe USAID  http://www.usaid.gov/kosovo/eng/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: